Excite

Naar Schiphol met de taxi

Wat is er nu makkelijker dan met de taxi van je voordeur direct naar de juiste terminal op Schiphol? Eigenlijk helemaal niets. Geen gesleep met tassen en niet overstappen van bus op trein. De taxichauffeur van de Schiphol Travel Taxi haalt je thuis op en zorgt dat je ruim op tijd voor je vlucht op het vliegveld bent.

Privé vervoer Schiphol

De Schiphol Travel Taxi biedt een 24-uurs taxiservice van ieder woonadres in Nederland naar Schiphol. Dit is met uitzondering van de waddeneilanden. Via de website van Schiphol kun je het ophaaladres, en je bestemming invoeren. Vervolgens maak je een afspraak op een bepaalde tijd en de chauffeur komt je daar ophalen. De service is zeven dagen per week beschikbaar, zodat je nooit extra overnachtingskosten bij Schiphol hebt.

Kosten privé Schiphol Travel Taxi

Het tarief van een privétaxi verschilt natuurlijk met betrekking tot de afstand. Wanneer je de Travel Taxi boekt komt meteen in beeld wat de rit kost. Via een online applicatie dien je meteen de ritprijs te betalen om te voorkomen dat de chauffeur met vele geld op zak moet rijden. Bovendien hoef je er op de dag zelf niet meer aan te denken. Een privé taxi kun je natuurlijk delen met je eigen gezin of andere partij. Zo kun je de kosten verdelen.

Gedeelde Schiphol Travel Taxi

De Schiphol Travel Taxi service biedt ook de mogelijkheid om met een gedeelde taxi naar het vliegveld te gaan. De reistijd kan dan wel oplopen tot anderhalf keer de normale tijd, omdat de chauffeur ook andere mensen in Nederland zal ophalen of wegbrengen. Hoewel een langere rit niet voor iedereen prettig is, kan een gedeelte taxi een hoop geld schelen als je maar met één of twee personen reist.

Illegale taxi Schiphol

De afgelopen jaren zijn veel klachten geweest over de taxi's rondom Schiphol. Zo was er sprake van veel illegale taxi's, die zonder de juiste vergunningen onwetende passagiers vervoeren. Vaak vragen ze enorme bedragen. De geboekte Schiphol Travel Taxi's kun je daarom het beste regelen via de Schiphol Transfer Assistance in aankomsthal 4. Zo weet je zeker dat je goed terecht komt. Voor korte ritten naar de stad wordt aangeraden om alleen gebruik te maken van de officiële taxistandplaatsen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021