Excite

Seksvliegtuig is vergunning kwijt

Mile High Flights is een luchtvaartmaatschappij die een wel heel aparte dienst verleende: het vliegtuig bood de gelegenheid voor stellen en trio’s om seks te hebben in de lucht. De maatschappij is echter zijn vergunning kwijt, omdat volgens de autoriteiten niet veilig zou zijn.

Veel mensen dromen ervan om seks te hebben in een vliegtuig. Toch is het vrij moeilijk om van deze fantasie werkelijkheid te maken. Met de luchtvaartmaatschappij Mile High Flights was dit echter wel mogelijk. Je kon namelijk een ticket kopen voor ongeveer 640 pond en op het seksvliegtuig stappen op Gloucestershire Airport. Vervolgens kon je ongestoord seks hebben in het vliegtuig, op grote hoogte. Deze dienst werd aangeboden vanaf 2007 en veel mensen hebben er gebruik van gemaakt.

De vergunning van de luchtvaartmaatschappij is ingetrokken door Civil Aviation Authority (CAA). CAA beweert dat de seksvliegtuigen niet veilig zijn voor de piloten. Zij kunnen zich namelijk niet concentreren op de vlucht, wanneer ze gekreun op de achtergrond horen. Aangezien de cockpit enkel is afgesloten met een gordijn, is alles natuurlijk letterlijk te volgen. Het risico’s op ongelukken is hierdoor te groot.

Wie dus droomt van een lekkere vrijpartij in een vliegtuig hoog in de lucht, moeten voorlopig maar verder blijven dromen. Of je moet het heel stiekem aanpakken in een vliegtuig, maar of dat zo verstandig is… Het is nog onduidelijk of Mile High Flights de vergunning terugkrijgt wanneer ze de veiligheid van het vliegtuig hebben aangepast.

Afbeelding: Flickr, gebruiker sflovestory

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020