Excite

Drie leuke dingen om te doen tijdens een Sevilla citytrip

Als hoofdstad van Andalusië heeft Sevilla een rijke geschiedenis en is er dan ook veel te zien. Een gotische kathedraal, koninklijke paleizen en een bijzondere toren (Torro del Oro) zijn onder andere bekende bezienswaardigheden. Maar Sevilla biedt meer. Kijk maar naar de volgende to-do-tips waarbij je tegelijkertijd ook het Spaanse leven beter leert kennen.

Sevilla per fiets

Waar zijn de beste restaurants, bars en winkels? Dat ontdek je op de fiets met een een van de tochten van Sevilla Bike Tour. Behalve leuke adresjes fiets je ook langs beroemde bezienswaardigheden. Ook belooft de organisatie je plekken die alleen de locals weten te vinden. Tegelijkertijd krijg je anekdotes en achtergrondinformatie te horen over de stad. Dit is leuk om aan het begin van je Sevilla citytrip te doen, omdat je je na deze fietstocht beter kunt oriënteren in de stad en sneller je weg weet te vinden. Wil je fietsen door Sevilla? Check dan sevillabiketour.com.

Beleef de flamenco

Wie Spanje zegt, denkt aan flamenco. Het Spaanse temperament kun je prima meemaken in het Alvarez Quintero Auditorium. De intieme sfeer maakt een bezoek aan deze flamencovoorstelling heel bijzonder. Daarbij leer je in een uur verschillende flamencostijlen kennen. Wat de verschillende artiesten voor je in petto hebben, kun je bekijken op alvarezquintero.com. Daar vind je ook meer informatie over de voorstellingen en kun je een plaatsje reserveren voor tijdens je Sevilla citytrip.

Ontspan in een Arabisch badhuis

Een stoombad, zoutwaterbad en jetstreams: wil je ontspannen en hou je van water ga dan net als de Spanjaarden langs Aire de Sevilla. De zachte verlichting en diverse behandelingen zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen. Dat is eens wat anders dan shoppen en sightseeing op een Sevilla citytrip. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat dit Arabische badhuis je allemaal kan bieden? Ga dan naar airedesevilla.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021