Excite

Sfeervolle hotels in Epen

Voor een ontspannende vakantie in Zuid-Limburg is Epen de perfecte uitvalsbasis. Tussen de Limburgse heuvels waar een serene, bijna onnederlandse sfeer hangt. Het ligt ideaal ten opzichte van cultuursteden als Maastricht, Aken en Luik. Ook het drielandenpunt, waar Nederland, Duitsland en België samenkomen, ligt op steenworp afstand. In het dorp zelf staat de schitterende Sint Paulus Bekering, een monumentale kerk uit de 19e eeuw.

Niet gek dus dat er een groot aantal hotels in Epen te vinden is. Hotel Ter Poorten aan de rand van het dorp is vooral gericht op rust, ruimte en lekker eten. Met een terras dat prachtige vergezichten biedt, zelfs tot over de Belgische grens, en een bourgondische driegangen maaltijd is het hier goed dineren.

Middenin het dorp staat Hotel De Kroon. Dit familiehotel biedt sinds 1902 gastvrijheid met een zachte G. Natuurlijk wordt er ook in dit hotel veel en lekker gegeten, daar is het Limburg voor. Maar ook met een potje poolbiljart en een Limburgs biertje aan de bar kun je hier lekker ontspannen.

Natuurlijk biedt Epen ook de vertrouwde, voordelige opties. Er is een Holland Inn en een Best Western hotel, waar prijs-kwaliteit verhouding altijd voorop staat. De originaliteitsprijs gaat naar Hotel Herberg De Smidse. Gasten kunnen hier overnachten in de herberg of in losstaande appartementjes met romantische namen als Hooizolder, Melkhuisje, Koeienstal en Kippenhok. Keuze genoeg in Epen!

Afbeelding: Flickr, gebruiker jack_of_hearts_398

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021