Excite

Shoppen tijdens vakantie in Engeland

Engeland komt steeds dichterbij. Niet geografisch gezien, maar wel als je het praktisch bekijkt. Vroeger leek Engeland minstens zo ver als Amerika: er lag immers een complete zee tussen. Tegenwoordig is die zee op verschillende manieren over te steken: met de boot of eronderdoor. Waar je ook voor kiest; je kunt er op rekenen dat een vakantie in Engeland zeker geslaagd is. En helemaal als je gaat voor het shoppen.

Kerstshoppen in Engeland is bijvoorbeeld bij ons al een begrip: de grootste versieringen, de enorme stapels cadeaus en de uitzonderlijke aanbiedingen maken Londen vaak tot hét shop-walhalla voor de echte liefhebber. Natuurlijk kun je ook heel veel andere dingen doen tijdens je vakantie in Engeland. De bezienswaardigheden met eigen ogen bekijken bijvoorbeeld. Laat je verrassen door Stonehenge of kijk uit over Londen met de London Eye. Bezoek de Tower, kijk of je dichtbij de kroonjuwelen kunt komen en laat je verrassen door de heerlijke sfeer in de badplaats Brighton.

Een vakantie naar Engeland betekent tegenwoordig ook allang niet meer het einde van je vakantiebudget. Sterker nog; omdat een trip tegenwoordig vaak nog maar een paar tientjes kost, kun je er ook prima een weekendje weg van maken. Voor de reistijd hoef je het niet te laten; met de trein kost het je misschien een ochtend of een middag. Wil je ultieme vrijheid? Ga dan gewoon met je eigen auto en maak je vakantie nog goedkoper!

Afbeelding: Flickr account Lincolnian

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020