Excite

Shopstad Londen

Londen heeft verschillende wijken die we allemaal wel kennen. Ook als je nooit in Londen bent geweest zul je ongetwijfeld hebben gehoord van Notting Hill, Camden Town en Lilttle Venice. Iedere buurt heeft een eigen uitstraling en het is dan ook leuk om de verschillende wijken van Londen te bekijken.

Londen kent natuurlijk ook prachtige bezienswaardigheden, waarvan sommige over de hele wereld bekend zijn. Zo heb je bijvoorbeeld de Big Ben, Tower Bridge Buckingham Palace en de Eye of London. Bij Buckingham Palace kun je kijken naar de wisseling van de wacht. Dit ziet er erg mooi uit. Of maak een wandeling door Hyde Park en geniet van de natuur midden in een grote stad.

Londen heeft ook veel leuke musea, zoals het British Museum en het Nationaal Historisch Museum. Ook kun je naar de London Dungeon, een soort martelmuseum. Ook heb je het Madam’ Tusseads met wassenbeelden. Je kunt in Londen ook een dagje naar de London Zoo gaan, een leuke dierentuin met verschillende dieren. Of ga naar het London Aquarium als je de vissenwereld wil zien. Of ga een dagje lekker shoppen, want Londen is een echte shopstad.

Londen is gemakkelijk te bereiken. Je kunt er komen met een goedkope vlucht, bijvoorbeeld met RyanAir. Ook kun je er met de bus, de auto of de trein komen. Het is zelfs mogelijk om met de boot naar Londen te gaan.

Afbeelding: Flickr account michalo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020