Excite

Simpel: een huurauto in België

Een huurauto kun je in de meeste grote steden van België wel vinden. Zo kun je bijvoorbeeld een huurauto vinden in steden als Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge. Er zijn verschillende bedrijven waar je een auto kunt huren en sommige werken samen met autohuur bedrijven in andere steden. Dit houdt in dat je de auto op de ene plek kunt huren en op een andere plaats weer kunt inleveren.

Op internet vind je enorm veel aanbieders voor huurauto’s. Het makkelijkste is om te zoeken op de stad waar je een auto wilt huren in plaats van het land. Je kunt dan concreter zoeken. Als je van tevoren online boekt kun je vaak veel geld besparen. Soms tot wel 25 procent. Sowieso ben je dan ook verzekerd van een auto en loop je niet de kans dat er niets voor je is.

Enkele voorbeelden van autohuur bedrijven in België zijn Sixt, Autoeurope en Easycar. Sommigen hiervan werken ook in Nederland, dus je kunt eventueel ook een auto in Nederland huren en daarmee naar België rijden. Natuurlijk is het aanbod nog veel groter. Bekijk vooral goed wat de voorwaarden zijn en hoe het bijvoorbeeld zit met een borg en bepaalde leeftijd waarop je een auto mag huren. Check alles goed en kom niet voor vreemde verrassingen te staan.

Afbeelding: Flickr account martinpettit

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020