Excite

Singapore: drie hotels beschreven

Singapore heeft hotels in allerlei soorten en maten. Je vindt er hotels in talloze prijsklassen. Ook heb je hotels die bij de luchthaven liggen, of die in de buurt van het centrum zijn. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden. Om je een indruk te geven van het aanbod van hotels in Singapore, vind je hier drie omschrijvingen van hotels. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, kijk bijvoorbeeld eens op www.booking.com.

Orchard Parade Hotel

Het Orchard Parade Hotel heeft acht verschillende restaurants waar je kunt eten. Ook is er een zwembad en kun je in de salon terecht voor een haar- of gezichtsbehandeling. Het hotel ligt op drie minuten lopen van de Orchard Parade, de bekendste winkelstraat van Singapore. De kamers zijn voorzien van voldoende luxe en hebben een minibar en badkamer.

The Elizabeth Hotel

The Elizabeth Hotel is een hotel dat een Europese uitstraling heeft. Er is een fitnessruimte aanwezig in de buitenlucht. Ook is er een buitenzwembad en een sauna aanwezig. De kamers hebben een eigen badkamer, minibar, föhn en zien er stijlvol uit. Het hotel ligt vlakbij de Orchard Parade en bied veel ontspanning voor de gasten.

Naumi

Naumi is een hotel dat net buiten Singapore ligt. Er is een buitenzwembad vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Er is tevens een sfeervolle lobbylounge. Er is een fitnessruimte, een spa en je kunt ook welnessbehandelingen in je kamer krijgen. Elke dag is er een uitgebreid ontbijtbuffet voor de gasten, met zowel Aziatische als Westerse gerechten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020