Excite

Sprong in het diepe: single duikvakantie

Als je vrijgezel bent, betekent dat allang niet meer dat iedereen om je heen op vakantie gaat en jij alleen thuis blijft. Gelukkig niet! Er zijn heel veel leuke vakanties, speciaal voor singles. Die vakanties zijn de perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten, zowel vrienden als mogelijk nieuwe partners. En als het gaat om geweldig leuke vakanties, dan moet een single duikvakantie toch bovenaan op je lijstje staan.

Vakantieduiker.nl

Een single duikvakantie kun je onder meer boeken bij Vakantieduiker.nl. Vakantieduiker.nl organiseert speciale vakanties voor singles, met professionele begeleiding en heel goede accommodaties. De groepen zijn altijd redelijk klein, waardoor er volop aandacht kan besteed worden aan de duiklessen. De duikvakanties worden niet alleen in Europa georganiseerd, maar ook in meer exotische bestemmingen, zoals Indonesië, Mozambique, Zuid-Afrika en Thailand. De reizen worden niet alleen in de zomerperiode gepland, maar ook tijdens koudere maanden, zoals november. Dan is de temperatuur op die locaties namelijk nog heel erg aangenaam en heb je een prima excuus om het koude Hollandse weer te ontvluchten.

Singlessite

Een alternatief is singlessite.nl. Die website biedt een ruime keuze aan single duikreizen aan, maar is ook hét adres voor een spannende yogareis, 1-ouderreizen, avontuurlijke reizen en reizen voor 50-plussers. Om maar een paar voorbeelden te geven, want er zijn natuurlijk nog veel meer opties. Lees wel altijd even de voorwaarden. Sommige reizen vragen om een bepaalde duikervaring. Het is een beetje jammer als je daar pas achter komt nadat je je reis geboekt en betaald hebt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020