Excite

Ontmoet vrienden tijdens een single stedentrip

Als je single bent, ben je echt niet per definitie zielig. Maar soms is het best onhandig. In je vriendenkring zijn veel stelletjes die samen uitjes en vakanties plannen en jij valt er net een beetje buiten. Twee keer op vakantie is ook niet voor iedereen haalbaar. Wat doe je? Je boekt natuurlijk zélf een vakantie! Een single stedentrip bijvoorbeeld. Dan ontmoet je nieuwe mensen én je bent er lekker even tussenuit.

Kies een gespecialiseerd reisbureau

Voor het boeken van een single stedentrip kun je het beste een gespecialiseerd reisbureau inschakelen. Dat hoeft niet duurder te zijn; je vindt ze gewoon online, tussen de andere organisaties. Kijk bijvoorbeeld bij One2gethertravel.nl of Estivant.nl. Die organisaties organiseren trips voor vrijgezellen die niet specifiek willen daten, maar juist nieuwe mensen willen leren kennen. Als daar dan uiteindelijk wel iets uit opbloeit is het mooi, maar het is niet het voornaamste doel. Dat maakt de vakanties heel ongedwongen en gezellig.

Leg vooraf contact

Een stedentrip duurt meestal niet zo heel lang, hooguit eens vijf dagen. Eigenlijk is dat te kort om mensen goed te leren kennen. Daarom kan het leuk zijn om vooraf contact te leggen. De reisorganisatie heeft meestal wel een lijst met deelnemers. Als je vast wat mensen mailt of toevoegt via Hyves of Facebook, weet je al een beetje wat voor vlees je in de kuip hebt. Bovendien kun je dan samen plannen maken over speciale uitstapjes naar bezienswaardigheden die niet in de planning zijn opgenomen, maar je niet wilt missen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020