Excite

Leuke dingen om te doen tijdens een Sint Petersburg citytrip

Sint Petersburg barst van de musea en bezienswaardigheden. Het is eigenlijk teveel om allemaal te zien. Maar misschien wil je ook wel eens wat anders doen tijdens je Sint Petersburg citytrip. Excursies waardoor je bijvoorbeeld het dagelijkse leven van de Russen beter leert kennen.

Ontdek het andere Sint Petersburg

Ga op stap met een gids die de stad op zijn of haar duimpje kent. Met deze local kun je de geheimen van de Russische metro leren kennen. Of ga te voet langs historische bezienswaardigheden terwijl je tussenstops maakt in locale eetgelegenheden. Meer weten over de historie van Sint Petersburg. Dat kan ook op een van de wandelingen. Daarbij kun je natuurlijk van alles vragen over het hedendaagse leven in Sint Petersburg aan je gids. Heb je zin in een bijzondere tocht door de stad tijdens je Sint Petersburg citytrip? Surf dan voor meer informatie naar stpetersburgurbanadventures.com.

Leer alles over Ruslands nationale drank: wodka

Of het ze nu vrolijk of juist verdrietig maakt; de geschiedenis van Rusland is onlosmakelijk verbonden met wodka. Daar kun je van alles over te weten komen tijdens een bezoek aan het Wodka Museum. In een historische omgeving kun je je laten begeleiden door een gids en leer je waarom wodka zo belangrijk is voor de Russen. Het wodka proeven samen met Russische hapjes maakt je trip helemaal af. Wil je nog meer puur Russische culinaire gerechten en drankjes proberen tijdens je Sint Petersburg citytrip, boek dan een tafel in de 'Wodkaroom'. Informatie over het museum vind je via vodkamuseum.ru. Het menu van het bijbehorende restaurant staat op: vodkaroom.ru.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021