Excite

Skiën vlakbij huis: Duitsland

Duitsland heeft verschillende gebieden waar je goed terecht kunt voor een skivakantie. Zo kun je bijvoorbeeld naar Winterberg; een prima locatie met veel skifaciliteiten. Behalve skiën en snowboarden kun je er ook heel goed langlaufen. Er is een toeristencentrum en je kunt er voornamelijk goed heen voor korte vakanties of weekendjes weg.

Ook leuk is het Zwarte Woud. Dit is een bekend natuurgebied en zomers komen er mensen voor mooie wandelingen en fietstochten. In de winter kun je er goed terecht om te skiën en snowboarden. Je kunt er skiën tot een hoogte van zo’n 1900 meter en er zijn verschillende pistes waar je terecht kunt. Het is een prachtig natuurgebied, dus ga er zeker eens heen voor een leuke skivakantie.

Na Winterberg is Willingen het tweede grote wintersportplaats in Sauerland. Toch is dit skigebied een stuk kleiner dan Winterberg. Er zijn skipistes, maar ook veel mogelijkheden om te langlaufen.

Veel mensen beseffen niet dat je voor een skigebied helemaal niet ver hoeft te reizen. Wil jij redelijk dichtbij toch kunnen skiën? Ga dan naar ons buurland Duitsland! Duitsland heeft genoeg opties voor een leuke skivakantie en omdat het niet zo ver weg is, bespaar je een hoop geld. Vergelijk wel altijd de kaarten met elkaar.

Afbeelding: Flickr account edoug

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020