Excite

Skivakantie in winters Zwitserland

Crans-Montana is een skigebied dat sneeuwzekerheid geeft. Als er geen sneeuw is, dan worden er 150 sneeuwkanonnen ingezet, zodat je toch lekker kunt skiën of snowboarden. Er is 160 kilometer aan pistes te vinden en er zijn 28 banen waar je genoeg uitdaging kunt vinden. Voor beginners zijn er mogelijkheden om lessen te volgen.

Je kunt ook naar het gebied Wengen, op een hoogte van ongeveer 1275 meter. Er zijn rond de 45 bergbanen en er zijn genoeg faciliteiten voor de skiërs, zoals skiliften, hotels, cafés en restaurants. Er wordt ook elk jaar een skiwedstrijd gehouden en skiërs hebben de mogelijkheid om de piste uit te proberen waar deze wedstrijden worden gehouden.

Een andere bekende wintersportplaats is Saas Fe. Er is meer dan 100 kilometer piste en er zijn verschillende banen voor langlaufers. De kwaliteit van de overnachtingsmogelijkheden is erg hoog in deze plaats en het comfort van de toeristen staat hoog in het vaandel.

Zwitserland is een echte wintersportbestemming. Wil jij op skivakantie naar Zwitserland? Dan moet je zeker eens naar Zwitserland gaan! Bedenk vooraf welk gebied je ongeveer aanspreekt. Dit maakt het makkelijker om werkelijk een vakantie te boeken. Op internet kun je de accommodatie boeken, maar je kunt natuurlijk ook terecht bij een reisbureau.

Afbeelding: Flickr account girolame

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020