Excite

Ga naar attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen is een familiepark waar je voor een dagje heen kunt, maar waar je ook een paar nachten kunt verblijven. Het is geschikt voor zowel jong als oud en biedt een dag plezier aan. Wie wil er nu niet een dagje naar een gezellig pretpark waar iedereen zich zal vermaken?

Genieten in Attractiepark Slagharen

In Attractiepark Slagharen vind je veel verschillende attracties. Denk bijvoorbeeld aan meerdere achtbanen, een reuzenrad, de draaimolen of de spannende attracties die over de kop gaan. Er is wat te vinden voor iedereen.

Shows

Behalve attracties zijn er ook allerlei shows te vinden in Attractiepark Slagharen. Je kunt bijvoorbeeld naar een echte Western show, maar ook kiezen voor een 4D avontuur. De shows zijn meermaals per dag en bieden een goed entertainment.

Parade

Een mooie parade vindt ook plaats in Slagharen. Je kunt de verschillende wagens zien. Vaak is de parade vlak voor sluitingstijd, wanneer het al een beetje donker wordt. Zo kun je de prachtige lichtjes goed zien.

Overnachten in Slagharen

Je kunt meerdere nachten naar Slagharen gaan. Je kunt overnachten in een huisje of in een echte indianentent. Wanneer je overnacht in het attractiepark kun je 's ochtends als eerste bij de attracties zijn en ook nog eens 's avonds naar het zwembad gaan. Dit overdekte zwembad is zeker de moeite waard.

Kaarten voor Slagharen

Kaarten voor Attractiepark Slagharen kun je online kopen, maar ook aan de kassa. Koop je de kaarten online en weet je al op welke dag je wilt gaan? Dan kun je kaartjes vinden die erg voordelig zijn. Op bepaalde dagen kosten entreekaartjes die je online koopt slechts 12,50 euro!

Een leuk dagje uit!

Attractiepark Slagharen staat garant voor een leuke dagje uit voor het hele gezin. Kinderen zullen zich er zeker vermaken, maar ook voor de ouders valt er genoeg te beleven. Wie langer wil blijven kan ook hiervoor kiezen, door er een vakantie aan te plakken en in het park te overnachten. Genoeg keuzemogelijkheden dus!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020