Excite

Slapen in een biervat

Wil je er samen met je partner een paar dagen tussenuit? Huur dan een biervat om in te slapen. Dat kan bij hotel Hof Beverland in Duitsland. Behalve hotelkamers met een biervat als bed, heeft hotel Hof Beverland ook andere themakamers. Een junglekamer, een kamer met een boomhut 3en een kamer met een zeilboot zijn maar enkele voorbeelden uit dit leuke hotel.

Hotel met biervaten

Landhotel Hof Beverland heeft drie kamers met een bed in de vorm van een biervat. Het hotel heeft bij de ontwikkeling ervan samengewerkt met een lokale brouwerij: Pott’s. De biervaten stammen uit de negentiende eeuw. Sinds 1995 worden de drie houten vaten gebruikt om in te slapen. Je kunt zowel in je eentje als met zijn tweeën het biervat delen. Daarnaast heb je natuurlijk alle faciliteiten die je verwacht bij een vier sterrenhotel, zoals een televisie, draadloos internet en een luxe badkamer. Landhotel Hof Beverland biedt bovendien verschillende wellness faciliteiten aan en liefhebbers van outdoor activiteiten kunnen in de buurt klimmen en raften. In het restaurant van het Hof Beverland worden traditionele gerechten uit de regio Münsterland geserveerd.

Slapen in een wijnvat

Wil je het liever dichter bij huis houden? Hotel en restaurant De Vrouwe van Stavoren heeft een Nederlandse variant op het slapen in een biervat: slapen in een wijnvat. Het hotel heeft verschillende kamers, maar vier ervan zijn gebouwd in Zwitserse wijnvaten van 14.500 liter inhoud. Deze sfeervolle, knusse kamers zijn voorzien van een zitkamertje met tv, radio, douche en toilet. Het slaapgedeelte van de kamers is in het wijnvat. Op termijn wil het hotel meerdere hotelkamers bouwen in wijnvaten. Op het moment van schrijven wordt gewacht op vergunningen van de gemeente voor de aanleg van nog zes hotelkamers in een wijnvat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021