Excite

Slapen in Eindhoven

Eindhoven is een moderne stad met verrassend veel erfgoed. Zo vind je in het centrum de Sint Catharinakerk, ontworpen door architect Pierre Cuypers (bekend van het Rijksmuseum en het Centraal Station in Amsterdam). Verder is er nog industrieel erfgoed, zoals de eerste DAF-fabriek. De moderne architectuur, zoals de High Tech Campus, zijn ongetwijfeld de erfstukken van de toekomst.

Winkelen kun je ook uitgebreid in Eindhoven. Niet alleen zijn er winkels in overvloed, je kunt ook heerlijk lunchen, een drankje doen en dineren na een lange dag shoppen. Als het weer wat minder is, maak je gewoon gebruik van de overdekte winkelmogelijkheden in het centrum. Zo vind je het Piazza Center naast de Bijenkorf, aan het 18 Septemberplein.

Eindhoven heeft een groot aanbod aan hotels, bed and breakfasts en pensions. Op de VVV van Eindhoven kun je onderscheid maken tussen het aanbod in het centrum, net buiten het centrum en in de verdere omgeving van Eindhoven. Dat maakt het kiezen niet alleen makkelijker, je kunt ook gelijk een prijsindicatie krijgen.

Het is voor het boeken van je accommodatie in Eindhoven ook handig om goed op te letten of er aanbiedingen beschikbaar zijn voor de periode dat je in de stad wil verblijven. Google daarom elk hotel dat je vindt; wie weet wordt er door andere sites net iets heel aantrekkelijks aangeboden. Tip: Google het hotel met het woord ‘arrangement’ erachter als je graag een aanbieding met extra’s wil vinden.

Afbeelding: Flickr, MurphyK1

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020