Excite

Snel vliegtickets naar Wenen boeken!

Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, is één van die nog redelijk onbekende pareltjes in Europa, Deze prachtige stad kent een rijke geschiedenis, die niet alleen bekend is vanwege Sissy. Wie bijvoorbeeld een weekendje weg wil en het maximale uit zo’n korte vakantie wil halen, kan het beste zo snel mogelijk vliegtickets naar Wenen boeken. Voor de prijs hoef je het niet te laten: ze zijn tegenwoordig al voor een paar tientjes verkrijgbaar!

Wenen is een echte cultuurstad. Je vindt hier onder meer het Albertina, het Liechtenstein Museum en het Kunsthistorisches Museum Wien. Ook is Wenen al heel lang het centrum van klassieke muziek en natuurlijk de Opera. Jaarlijks zijn alle ogen gericht op het Wiener Philharmoniker, dat ook al eens verkozen is tot het beste orkest van Europa. Dat Wenen een echte muziekstad is, komt natuurlijk ook doordat grootheden als Ludwig van Beethoven, Franz Schubert en Joseph Haydn hier gewoond en gewerkt hebben.

Kortom, er zijn meer dan genoeg redenen te bedenken om vandaag nog vliegtickets naar Wenen te boeken. Combineer je boeking met de reservering van een hotelkamer en je bent mogelijk nóg voordeliger uit!

Afbeelding: Flickr account AMADEUS KANAAN

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020