Excite

Vriendinnenuitje: met de sneltrein naar Parijs

Of je elkaar nu vaak ziet of zelden, met goede vriendinnen is het altijd gezellig. Zeker als je ook af en toe wat speciaals doet. Zoals een weekendje met de sneltrein naar Parijs! Parijs is namelijk niet alleen de stad van de liefde, maar ook een stad met een rijke historie en heel veel winkels. Need we say more?

Goedkoop tripje

Waarschijnlijk zul je het niet erg vinden om een beetje te besparen op de trip zelf. Met de sneltrein naar Parijs hoeft gelukkig niet duur te zijn. De NS biedt al kaartjes aan vanaf €45. In vergelijking met een vliegticket is dat natuurlijk niets. Ook een autoreis is zeker niet goedkoper. Als je enigszins de ruimte hebt om te schuiven met data, dan is het handig om de aanbiedingen even in de gaten te houden. Regelmatig kun je gebruik maken van speciale acties, waarbij de prijs soms nog met de helft naar beneden kan.

Van alles te beleven

Als je eenmaal in Parijs bent aangekomen, dan moet je eerst een metrokaart regelen. Koop er direct eentje voor het hele weekend, dat is veel voordeliger. Met die metrokaart kun je onbeperkt door de stad reizen en een bezoek aan de Eiffeltoren en Arc de Triomphe afwisselen met een tripje naar het Louvre. En niet te vergeten; Galeries Lafayette, hét warenhuis van Parijs. Hoewel er in Frankrijk zeker zo'n 60 van dit soort warenhuizen zijn, is die van Parijs de meest bekende en de meest prestigieuze. Met een aanbod van meer dan 75.000 merken zit er ongetwijfeld ook iets voor jou bij.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021