Excite

Spannend: vakantie in Colombia!

Een lekker warm land, een bijzondere cultuur, heel veel bezienswaardigheden, wat werelderfgoed en bij voorkeur ook nog een beetje betaalbaar. Is er een land waar je op die manier vakantie kunt vieren? Ja! Colombia lijkt toch wel aan alle eisen te voldoen. Dit prachtige land in Zuid-Amerika kent een rijke geschiedenis, waar je ook vandaag de dag nog van kunt genieten. Qua temperatuur zit je er altijd goed en aan bezienswaardigheden geen gebrek. Waar wacht je nog op? Tijd om je vakantie te boeken!

Voor je een hotel in Colombia boekt, wil je misschien eerst wel weten waarom je naar Colombia zou gaan. De kans is groot dat je het alleen kent vanwege de FARC of andere guerrillatroepen. Colombia heeft ook een heel andere kant: er worden hier geweldige festivals gevierd en ook tijdens de kerstperiode is het genieten in Colombia. Het is een echt vakantieland geworden: Lonely Planet noemde het een paar jaar terug nog een van de tien belangrijkste vakantiebestemmingen.

Ook voor ecotoerisme kun je in Colombia terecht. Bezoek tijdens je vakantie het Colombian National Koffie Park of de botanische tuinen van Bogota. Het Nationaal Park Chicamocha Canyon en de Gorgona en Malpelo eilanden zijn eveneens aanraders. En dan is dit nog maar een greep uit de talloze mogelijkheden, die waarschijnlijk wel duidelijk maken dat je je tijdens een vakantie in Colombia echt geen seconde hoeft te vervelen!

Afbeelding: Flickr account Luza

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020