Excite

Spannende uurtjes in de Middeleeuwen

De Middeleeuwen waren behoorlijk spannend en dat was niet in de laatste plaats vanwege de koene ridders en grote veldslagen. Nee, ook in de Middeleeuwen wisten mensen veel plezier te beleven aan erotiek. En hoe dat dan ging, dat kun je bekijken in het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven!

Op zaterdag 29 augustus is het museum dan tussen 19.30 en 24.00 uur geopend om bezoekers een kijkje in de erotische keuken van de Middeleeuwen te gunnen. Zo leer je onder andere de verschillende Middeleeuwse manieren om een geliefde te verleiden. Denk bijvoorbeeld aan het doen van een spannende dans, of het gebruik van een erotisch hapje. In sommige gevallen werd zelfs een speciale liefdesdokter ingeschakeld.

Tijdens deze speciale opening kun je zelf advies vragen aan een liefdesdokter en verschillende erotische hapjes proeven in de herberg. Leer hoe je zelf condooms kunt maken van varkensdarmen en bekijk de seksspeeltjes van vroeger bij ‘Melchiors Mystieke Memorabilia’. Ben jij meer een passieve genieter? Luister dan naar de middeleeuwse boerten, oftewel, de erotische vertellingen.

Heb je al deze hulp helemaal niet nodig en gaat het met jou fantastisch in de liefde? Dan kun je je geld mooi gebruiken om aflaten te kopen bij de monnik. Dan maak je jezelf én de monnik érg gelukkig!

Het Historisch Openluchtmuseum is te vinden aan de Boutenslaan 161b in Eindhoven. Voor meer informatie kun je ook de website bezoeken op www.historisch-openluchtmuseum-eindhoven.nl.

Afbeelding: Flickr account TheAlieness GiselaGiardino²³

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020