Excite

Speel leuke hotel spelletjes

De meeste hotel spelletjes hebben te maken met bepaalde handelingen die je in een bepaalde volgorde moet afwerken. Er komen mensen binnen bij de receptie en je moet ze helpen. Hoe drukker het wordt, hoe moeilijker het is om de mensen werkelijk te kunnen helpen. En net zoals in het echte leven hebben de mensen allemaal hun eigen wensen. Hoe langer het duurt tot jij ze helpt, hoe kwader ze uiteindelijk worden.

Dit soort hotel spelletjes zijn immens populair en je hebt ze ook in varianten die zich niet afspelen in een hotel, maar in een restaurant of beauty salon. In het begin lijkt het spelletje erg gemakkelijk, maar er komen steeds meer handelingen bij, waardoor het uitdagend en verslavend wordt om te spelen.

De meeste spelletjes kun je gratis spelen, maar soms is dit voor slechts een bepaalde tijd. Om het spel dan langer te kunnen spelen heb je een bepaalde code nodig; eentje die je kunt krijgen door het spel te betalen. Al zijn er natuurlijk ook illegale manieren om aan de code te komen.

Aangezien er zo vreselijk veel verschillende spelletjes zijn, is de keuze immens. Wil jij een leuk hotel spelletje spelen? Zoek dan gewoon op internet, want er zijn genoeg van deze games te vinden!

Afbeelding: Jane's Hotel

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020