Excite

Spotgoedkoop overnachten in Londen

Wie het liefst zo min mogelijk uitgeeft aan een prettige overnachting, kan binnenkort terecht in Tune Hotels. Daar betaal je namelijk maar 1 pence per overnachting.

Tune Hotels stelt tussen 30 augustus van dit jaar en 30 april van volgend jaar maar liefst 1000 kamers beschikbaar voor slechts 1 pence per nacht. De kamers zijn te boeken via de website van Tune Hotels. Op 29 juni, precies om middernacht, zullen de eerste 200 kamers beschikbaar worden gesteld. Wie er op tijd bij is én een beetje geluk heeft, kan dan een kamer voor weinig bemachtigen.

De overige kamers zullen in juli worden vrijgegeven, maar dan op willekeurige dagen, ook in batches van 200 kamers per keer. Wie zich via Facebook aanmeldt bij de pagina van het hotel kan op de hoogte worden gehouden van de verkoop.

Als je zoveel geluk hebt dat je meerdere kamers voor 1 pence vindt, dan kun je er meer tegelijk boeken.

Het hotel biedt je natuurlijk geen extreme luxe. Het opent in augustus en is een basishotel, waar normaal gesproken tussen de 17 en de 35 pond per nacht gerekend wordt. Het businessmodel van het hotel doet denken aan dat van veel budget luchtvaartmaatschappijen: de basics zijn gratis, maar voor extra’s (denk aan handdoeken, TV en schoonmaak) betaal je extra. In Azië is de formule al lange tijd succesvol, maar het hotel in Londen zal de eerste in het Verenigd Koninkrijk zijn.

Afbeelding: Flickr account CoreForce

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019