Excite

Stedenreizen Lissabon: een weekend Lissabon vol romantiek en cultuur

Een stedenreis naar Lissabon geeft je een weekend vol met romantiek en cultuur. Lissabon heeft de keuze uit vertoeven aan het water van de rivier de Taag of de Atlantische Oceaan en het verkennen van de Portugese cultuur. De gebouwen, straatjes en restaurants maken een romantisch cultureel weekend in Lissabon uitstekend mogelijk.

De cultuur van Lissabon

Er is voldoende keus uit stedenreizen naar Lissabon. Je kan op eigen houtje naar Lissabon gaan. Met een stedengids in je hand kies je de ideale bezichtigingen voor jouw weekend Lissabon. De meest aangeprezen bezienswaardigheden van Lissabon zijn het Hiëronymietenklooster waar de ontdekkingsreiziger Vasco da Gama begraven ligt, de volkswijk Alfama, de Vasco da Gama-brug en het Edward VII park.

Vervoer naar Lissabon

Een stedenreis naar Lissabon is mogelijk met het vliegtuig en met de auto of bus. Reizen met de auto of bus duurt wel zo’n 30 uur. Helaas gaan er geen directe treinen vanuit Nederland naar Lissabon. Een vliegreis naar Lissabon duurt ongeveer twee uur, al moet je natuurlijk ook op tijd op het vliegtuig zijn om in te checken.

Vervoer in Lissabon

Het centrum van Lissabon is alleen per bus te bereiken. Binnen de stad Lissabon zijn echter wel voldoende vervoersmogelijkheden om zoveel mogelijk in de stad te bezoeken. De metro is het meest ideaal om snel alle bezienswaardigheden te bekijken.

Boeken

Een stedenreis naar Lissabon is te boeken inclusief vervoer en accommodatie. Vele reisbureaus bieden gecombineerde stedentrips aan. Daarnaast geven ze voldoende informatie en advies over de ideale accommodatie. Naast het voor jou geschikte vervoer voor de stedentrip, kies je een hotel met de beste ligging om optimaal van Lissabon te genieten.

Geniet van romantiek

Lissabon is vol romantiek door de schitterende gebouwen, de smalle straatjes en de fonteinen. Daarnaast kan je genieten van prachtige fadomuziek onder het genot van een Portugees diner in een van de gezellige restaurantjes die Lissabon te bieden heeft. Tijdens een weekend in Lissabon geniet je van een stad vol romantiek en cultuur.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020