Excite

Stedentrip in bijzonder Praag

Praag is een schitterende stad vol historie. Je kunt er talloze gebouwen zien met gouden randen en daken en daarom wordt Praag ook vaak de Gouden Stad genoemd. Je kunt een kijkje nemen in het oude stadsgedeelte en de prachtige gebouwen bekijken. Er zijn kerken, kathedralen, paleizen en ook het gemeentehuis is zeer de moeite waard om te zien.

Er hangt heel veel sfeer in Praag. Je kunt er een tocht maken in een paardenkoets of een mooie stadswandeling maken. Voor de cultuurliefhebbers is er ook genoeg te beleven. Zij kunnen naar de vele musea gaan of een kijkje nemen in een kunstgalerie.

Het uitgaansleven van Praag is ook absoluut de moeite waard. Er zijn enorm veel restaurants waar je iets kunt eten. Ook zijn er gezellige bars en discotheken. Of pak een bioscoop of theatervoorstelling.

Het grote voordeel aan Praag is de prijs. Het is er erg voordelig. Je kunt heel goedkope hotels vinden en ook uit eten gaan is erg goedkoop. Natuurlijk kun je ook lekker voordelig shoppen. Dit is één van de redenen waarom mensen Praag steeds vaker ontdekken als bijzondere stad. De prijs is een belangrijke rol in het bepalen van een stedentrip en daar heeft Praag dus een groot voordeel in.

Afbeelding: Flickr account liberator

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020