Excite

Stedentrip naar Big Apple New York

New York is een echte wereldstad. De stad heeft verschillende bijnamen, zoals bijvoorbeeld The Big Apple of The City That Never Sleeps. In New York zul je ongetwijfeld je ogen uitkijken. Al die imposante gebouwen en gele taxi’s zijn absoluut de moeite waard om eens te zien. Er zijn bekende gebouwen zoals bijvoorbeeld het Empire State Building. Natuurlijk is ook het Vrijheidsbeeld wereldberoemd. Je kunt er met een boot naartoe.

Ga ook eens naar Ground Zero om te zien hoeveel ravage de ramp van elf september heeft achtergelaten. Een pijnlijke plek, maar wel eentje die je gezien moet hebben. In Manhattan komen de meeste toeristen en je vindt er veel leuke bezienswaardigheden. Maar wijk ook eens af door de andere wijken van de stad ook eens te bekijken, zoals The Bronx, Staten Island, Queens en Brooklyn.

Wie naar New York gaat reizen heeft veel om te zien en doen. Kom even tot rust in Central Park of bezoek één van de vele musea, zoals bijvoorbeeld het Guggenheim Museum. Er zijn tevens veel eetgelegenheden en je kunt heel erg goed uitgaan in de stad. Ga naar een theatervoorstelling op Broadway of pak een film in de bioscoop. New York is ook perfect om te shoppen; er zijn talloze winkels, dus je zult zeker slagen.

Afbeelding: Flickr account elpablo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020