Excite

Stedentrip New York: vind een aanbieding

Stedentrip New York: aanbieding

Wil jij eens naar New York? Ga er voordelig heen door gebruik te maken van een aanbieding. Je kunt aanbiedingen bijvoorbeeld vinden op websites of bij reisbureaus. Er zijn aanbiedingen voor vliegtickets, maar ook hotels. Als je slim gebruik maakt van deze aanbiedingen, kan je stedentrip vaak honderden euro's goedkoper zijn! Kijk eens op sites als www.exit-reizen.nl, www.expedia.nl of www.booking.com. Hier kun je al leuke aanbiedingen vinden.

Wat kun je doen in New York?

New York heeft talloze bezienswaardigheden. Denk aan het wereldberoemde Vrijheidsbeeld, Times Square en de Brooklyn Bridge. Ook heeft New York vel winkelstraten en je kunt er heerlijk shoppen. Of ga eens naar een voorstelling in Broadway. Bezoek een musical en geniet van de show. Er zijn tevens talloze musea die zeer de moeite waard zijn om te bekijken. Ga bijvoorbeeld naar American Museum of Natural History, met indrukwekkende skeletten van dino's. Het museum is gigantisch en je moet er toch echt wel een dag voor uittrekken om alles te kunnen zien.

Welke periode?

De periode waarin je reist kan erg bepalend zijn voor de prijs. In het hoogseizoen zijn vliegtickets en hotels altijd veel duurder. Ook kom je in het hoogseizoen veel minder aanbiedingen tegen. Dit betekent dus dat je beter buiten het hoogseizoen kunt reizen. Denk aan het voor- of najaar. Maar houd ook de feestdagen in de gaten. Feestdagen als Halloween en kerst zijn erg geliefd in Amerika en de hotels zijn dan ook erg snel volgeboekt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021