Excite

Stedentrip New York: Mei 2011

Wat is de beste periode voor een stedentrip New York? Mei 2011! Tijdens de meivakantie is het niet alleen heerlijk weer in New York, maar is er ook van alles te beleven. Bovendien kosten stedentrips naar New York in deze periode vaak niet ontzettend veel. Met een paar honderd euro ben je al een mooi eind op weg. Zeker als je op tijd boekt, want vroegboekers krijgen vaak korting.

Wie kiest voor een stedentrip naar New York in mei 2011 heeft volop de tijd om zich goed voor te bereiden. Dat is wel net zo prettig, want een reisje naar New York maak je natuurlijk niet zomaar elke dag. Dan is het heerlijk om daar het maximale uit te halen. Dat doe je bijvoorbeeld door in boeken of op internet te kijken welke bezienswaardigheden je echt niet mag missen. Maak er een lijstje van, zodat je tijdens je stedentrip dan niets vergeet.

Als je een stedentrip naar New York boekt, kijk dan wat er in de periode van mei 2011 allemaal voor activiteiten georganiseerd worden. Soms zijn er bijvoorbeeld bepaalde parades of feestdagen die in die periode vallen. Als je daar direct van mee kunt genieten, is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Tot slot: als je een stedentrip naar New York in mei 2011 wilt boeken, kijk dan wel goed naar wat je precies boekt. Wat is inbegrepen en wat moet je nog apart reserveren? Spaar daarvoor en tref je maatregelen op tijd, zodat je tijdens je vakantie vooral van alles kunt genieten!

Afbeelding: Flickr account joiseyshowaa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020