Excite

Voor stedentrips naar Parijs: aanbiedingen voor trein en hotel

Veel reisorganisaties hebben stedentrips naar Parijs in hun aanbiedingen. De Franse hoofdstad is de perfecte stad voor een stedentrip in Europa. Parijs biedt veel kunst, cultuur, gezelligheid en lekker eten. Alleen al lopen door de straten van Parijs is al een beleving op zich.

Parijs, Parijs

In Parijs ben je niet alleen. Je voelt je in Parijs meteen thuis tussen alle andere toeristen die Parijs samen met jou ontdekken. De Eiffeltoren, winkelen op de Champs Elysee, de Sacré-Coeur is maar een selectie van de vele bezienswaardigheden die je niet mag missen in Parijs. Gebruik de beroemde metro om zo veel mogelijk bouwwerken en parken te bewonderen. Wandel langs de Seine of maak een vaartocht op deze lange rivier.

Pak de trein

Via www.nshispeed.nl boek je tickets voor een treinreis naar Parijs. Je kan kiezen tussen eerste klas en tweede klas treintickets. De prijzen voor eerste klas tickets liggen tussen de 79 en 205 euro. Tickets voor een reis met de tweede klas kosten tussen de 35 en 130 euro. Momenteel is er een aanbieding voor een weekendtarief van slechts 59 euro voor een eerste klas reis naar Parijs!

Hartje Parijs

Voor een stedentrip is het belangrijk dat je in het hart van Parijs zit. Zoek een hotel dat vlakbij een metrostation is gelegen, zodat je eenmaal in Parijs niet lang hoeft te reizen naar je hotel en de bezienswaardigheden. Aanbiedingen en informatie over hotels in Parijs zijn te vinden op de websites www.accorhotels.com en www.booking.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021