Excite

Naar Stockholm met een goedkope vlucht?

Een reis naar Stockholm, per goedkope vlucht, is zo geboekt. Op diverse sites worden vliegtuigmaatschappijen met elkaar vergeleken en kun je meteen het voordeligste ticket boeken.

Stockholm is de grootste stad van Zweden en wordt ook wel het 'Venetië van het Noorden' genoemd, samen met het Belgische Brugge. Stockholm ligt op veertien, met bruggen verbonden, eilanden en het oude centrum doet Zuid-Europees aan door de smalle steegjes en de huizen die in okerkleur of rood zijn geschilderd. Interessante bezienswaardigheden zijn de Vasa, een zeventiende-eeuws oorlogsschip dat vlakbij de stad is gezonken, en het imposante stadhuis dat vanaf meerdere plekken in Stockholm te zien is. Bovendien beschikt de Zweedse hoofdstad over een uitgebreid metronetwerk waardoor de meeste bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn.

Je kunt zowel vanuit Amsterdam als Eindhoven naar Stockholm vliegen. Vanaf Schiphol kun je bijvoorbeeld via Frankfurt, Riga of Warschau naar de Zweedse stad reizen. Maar er worden ook directe vluchten aangeboden; zo vliegen KLM en SAS rechtstreeks naar Stockholm.

Een andere optie is om vanuit Eindhoven te vliegen. Je kunt dan enkel een vlucht met tussenstops boeken, maar dat hoeft niet per se duurder uit te vallen.

Ook vanuit luchthavens als Brussel, Düsseldorf en München kun je rechtstreeks naar Stockholm vliegen. Die reizen worden meestal verzorgd door Air Baltic, Czech Airlines of Lufthansa. Het is interessant om deze opties te bekijken omdat dit nogal wat voordeel kan opleveren.

De opties voor een vlucht naar het Zweedse Stockholm zijn dus nogal veelzijdig. Via verscheidene luchthavens kun je, rechtstreeks, naar deze authentieke stad reizen, waar je je zeker zeker zult vermaken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021