Excite

Stoelendans op Lowlands

Wie de programmering van hét eindzomerfestival Lowlands goed bekeken heeft, zal het zijn opgevallen dat er een gat in het programma zit. En hoewel eerder gedacht werd dat de mysterieuze band Them Crooked Vultures een concert weg zou geven, lijkt het er nu op dat die tijd gereserveerd is voor oud-Hollandse spelletjes.

Op zaterdagmiddag is het op het immer populaire muziekfestival namelijk tijd voor stoelendans! Onder begeleiding van een MC en onder het toeziend oog van een ‘(a)corrupte rasta-styled scheidsrechter’ wordt er gevochten om de laatste stoel. De stoelendans wordt over het hele terrein gehouden, dus de kans dat je hier als bezoeker aan kunt ontsnappen is klein.

Voor sommige muziekliefhebbers zal dit een kleine tegenvaller zijn, aangezien zij hadden gehoopt dat Them Crooked Vultures op zouden treden. Deze band is samengesteld uit (voormalige) leden van Queens of the Stone Age, Nirvana, de Foo Fighters en Led Zeppelin. Afgelopen zondag trad de groep voor het eerst op in de Verenigde Staten. Helaas zullen ze waarschijnlijk geen gastoptreden op Lowlands verzorgen.

Wel aanwezig zijn onder andere Lily Allen, Grace Jones, Bon Iver, Arctic Monkeys en the Prodigy. Er wordt weer op verschillende podia opgetreden, dus bezoekers hoeven zich geen moment te vervelen op dit festival!

Afbeelding Flickr account gabemac

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020