Excite

Superhotels in Scheveningen

Slaap je het liefst dicht bij de boulevard of toch meer richting het centrum van Scheveningen? Wat je ook kiest, een goed hotel is niet moeilijk te vinden. Scheveningen kent uitstekende accommodatie, variërend van twee- tot viersterrenhotels. De hotels in de hogere prijsklasse kun je betaalbaar boeken als je gaat voor aantrekkelijke arrangementen.

Badhotel Scheveningen ligt bijvoorbeeld op loopafstand van de boulevard en heeft arrangementen voor zomer en winter. Combineer je verblijf met VIP-entree tot Crazy Pianos en ontvang een goody bag bij Strand & Shop. Je kunt ook kiezen voor een zomeraanbieding met ontbijtbuffet en driegangendiner, plus toegang tot Holland Casino. Kortom: genoeg keuze. In het luxe Kürhaushotel zijn er arrangementen voor musicalbezoeken en overnachtingen met heerlijk driegangendiner.

Ga je liever voor budget, dan zijn er ook diverse mogelijkheden. Vanaf vijftig á zeventig euro per kamer slaap je bijvoorbeeld in Hotel & Appartementen Bella Vista, op slechts 150 meter van het strand. De appartementen zijn geschikt voor vier personen, de standaardkamers voor twee. Of wat dacht je van Hotel Restaurant Noordzee, op vijftig meter van het strand?

Scheveningen heeft nog veel meer hotels, dus kijk goed of de locatie en faciliteiten voldoen aan jouw wensen voor je bezoek aan Scheveningen. Ga op zoek naar de speciale aanbiedingen en dan heb je een superhotel voor een superprijs, vanwaar je uitgebreid van Scheveningen kunt genieten. Het is namelijk nooit verkeerd om een week of weekend heerlijk uit te waaien aan een prachtig strand.

Afbeelding: Flickr, Pieter Musterd

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021