Excite

Te knap? Dan mag je Saoedi-Arabië niet in

Met goede looks kom je niet overal. In Saoedi-Arabië bijvoorbeeld, moet je zelfs het land verlaten als je te knap bent. Dat overkwam Omar Borkan Al Gala en twee van zijn kameraden uit Dubai. Ze waren in de hoofdstad van Saoedi-Arabië, Riyad, voor een cultureel festival, alwaar ze door de politie werden verwijderd.

Politie

De Arabischtalige krant “Elaph” meldt dat de politie in het streng islamitische land heeft ingegrepen in opdracht van de Commissie voor de Promotie van Deugden en de Preventie van Ondeugden. Ze achtten de kans groot dat de vrouwelijke bezoekers van het festival zouden worden afgeleid en voor hen zouden vallen. Omar en zijn vrienden werden daarop meegenomen door de politie en teruggestuurd naar Dubai.

Knappe mannen

Het bericht dat de mannen Saoedi-Arabië uit waren gezet deed al enige tijd de rondte, maar niemand wist om welke mannen het ging. Omar reageert nu via zijn Facebook pagina op de roddels dat hij één van de knappe mannen is: “Dit is wat kranten over de hele wereld schrijven :)”, bericht hij.

Video

Het bezoek aan Saoedi-Arabië ging dan misschien niet door voor Omar, maar de acteur heeft inmiddels wel een hele schare aan nieuwe fans gekregen. In deze video kun je Omar zelf bewonderen, veilig op een computerscherm.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020