Excite

Texel: camping op het Waddeneiland

Kamperen op Texel? Zoek een camping! Gelukkig heb je heel veel opties om uit te kiezen, zodat ook jij heerlijk kunt ontspannen op dit mooie eiland.

Zo heb je bijvoorbeeld Camping de Krim. Deze camping heeft 500 staanplaatsen en het terrein is onderverdeeld in verschillende grasvelden met veel beschutting van bomen en struiken. Elk terrein heeft ook een speeltuin ter beschikking, zodat je er ook prima met de kinderen heen kunt.

Misschien heb je liever een kleinere camping. Texelcamping de Shelter is een camping met zeventig staanplaatsen. Er is een midgetgolfbaan aanwezig en je kunt ook een potje tennis spelen. Tevens zijn er eetgelegenheden op de camping.

Camping 't Woutershof is een camping met 165 staanplaatsen. De camping is gelegen in een natuurlijke omgeving. De kampeerplaatsen vind je aan de rand van het terrein, waar veel schaduw te vinden is. Het middengedeelte van het terrein blijft vrij. Alle kampeerplaatsen hebben een watertappunt, een aansluiting met de riolering en elektriciteit.

Texel heeft in totaal meer dan tien verschillende campings waar je kunt verblijven. Bekijk de verschillende campings en besluit of het iets voor je is en of het aan je eisen voldoet. De meeste campings zijn goed gelegen in een natuurrijke omgeving. Er zijn campings waar je met de camper of caravan terecht kunt, maar ook campings voor tenten. Je kunt zelfs campings vinden met vakantiehuisjes, voorzien van de nodige luxe. Vooraf een plek reserveren is aan te raden, omdat Texel een populair eiland is en het dus al snel is volgeboekt.

(photo © rs-foto)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020