Excite

Texel heeft voor iedereen een hotel

Het is het grootste waddeneiland van Nederland. Texel heeft een rijke flora en fauna, leuke uitgaansgelegenheden en uiteraard een prima strand. Perfect voor een weekendje weg of even een weekje er tussenuit. Het eiland inspireert en ontspant. Nu alleen nog even een goed hotel uitzoeken, dat bij je behoeften past.

Hotel Greenside Texel: Dit viersterren hotel ligt nabij De Koog. Heel dicht bij de duinen en het strand, dus dit hotel is perfect voor wie comfort, luxe en strand wil combineren. Niet alleen heeft het hotel stijlvolle kamers, maar er is ook gratis parkeergelegenheid, gratis draadloos internet en een uitgebreid gratis ontbijt.

Fletcher Hotel Restaurant Koogerend: Dit hotel is slechts twee sterren en meer geschikt voor eilandbezoekers die wat minder eisen stellen. Het hotel heeft eenvoudige hotelkamers, maar de ligging is perfect. In Den Burg, nabij het historische centrum en ook het strand is niet ver weg. De service is uitstekend en het terras is prima vertoeven.

Hotel Kogerstaete Texel: Dit hotel is een zeer modern driesterren hotel. Het ligt in de kustplaats De Koog. Hoewel het hotel 'slechts' negentien kamers heeft, zijn het zeer diverse kamers. Van knusse tweepersoonskamers tot comfortabele vierpersoonskamers, het hotel heeft van alles wat.

Airport Hotel Texel: We horen het u denken: vliegveld? Jawel, Texel heeft een vliegveld. Een heel groen vliegveld. En dit viersterren hotel ligt aan dat vliegveld. Ruime suites, elke kamer met een eigen jacuzzi en het hele eiland aan je voeten. Kortom, hier zit je absoluut goed.

Afbeelding: Airport Hotel Texel

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019