Excite

Naar het Thermae 2000? Boek een hotel!

Thermae 2000 heeft een eigen hotel waar je kunt overnachten. Natuurlijk kun je ook na je behandeling in Thermae 2000 naar een hotel in de buurt. Breid je heerlijke wellnesservaring uit en blijf overnachten!

Thermae 2000

Wellnesscentrum Thermae 2000 is een heerlijke plek waar je compleet tot rust kunt komen. Zwem, ontspan, laat je masseren, neem een gezichtsmasker of geniet van een drankje op een zonnig terras. Je kunt ook naar de sauna, en na afloop van een rustgevende dag ligt het uitstekende restaurant op je te wachten. Wil je heerlijk ontspannen, dan is Thermae 2000 een echte aanrader.Slapen in hotel Thermae 2000

Waarom zou je het houden bij één dagje Thermae 2000? Geniet lekker na van alle wellnessvoorzieningen en blijf overnachten in het hotel van Thermae 2000. Op websites als booking.com vind je aanbiedingen voor het hotel, waarbij je het ontbijtbuffet er gratis bij krijgt. In je eentje op pad? Er zijn zowel twee- als eenpersoonskamers met de entree tot Thermae 2000 bij de prijs inbegrepen. Blijf intussen in contact met je vrienden en familie, want er is gratis draadloos internet beschikbaar in het hotel.

Slapen vlak bij Thermae 2000

Thermae 2000 ligt in Valkenburg, Zuid-Limburg. Je kunt dus zoeken op hotels in Valkenburg als je ergens anders wilt blijven slapen dan in het hotel van Thermae 2000 zelf. Je kunt na je dagje Thermae 2000 overnachten in een hotel in de buurt en de volgende dag de omgeving verkennen, met onder meer de gemeentegrot Valkenburg, Kasteel Geulzicht en een bezoek aan het gezellige centrum van Valkenburg.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020