Excite

Thomas de Stoomlocomotief in Utrecht

Op 19, 20 en 21 maart zullen Thomas de Stoomlocomotief en een aantal van zijn vrienden het Spoorwegmuseum in Utrecht bezoeken. Kinderen zijn tijdens deze feestelijke dagen van harte welkom!

Naast de levensgrote Thomas zullen ook Henry en Emily en de Dikke Controleur van de partij zijn. Je kunt met de drie treinen op de foto, spelen op de speciale Thomas-fietsen en natuurlijk luisteren naar de nieuwste verhalen over Thomas de Stoomlocomotief. Bovendien heeft iedereen hier de kans om de allernieuwste film van Thomas te zien, The Great Discovery.

Tussen alle treinen in het Spoorwegmuseum is een aparte ruimte ingericht waar een groot speelveld is gemaakt. Hier wordt hard gewerkt aan de langste houten speelgoedtreinrails van Nederland. Aan deze klus mag iedereen meehelpen.

Tijdens dit lange weekend zijn er nog tal van andere activiteiten te beleven, zo kun je je laten schminken en er is natuurlijk volop de mogelijkheid om treinen en hun geschiedenis van dichtbij te kijken.

Voor deze speciale opening van het Spoorwegmuseum kunnen de kaartjes al online gekocht worden via www.spoorwegmuseum.nl. Voor volwassenen geldt een entreeprijs van €14,50 per persoon. Kinderen tussen 3 en 12 jaar krijgen korting en mogen voor €11,50 naar binnen. Het Spoorwegmuseum ligt bij het Maliebaanstation in Utrecht.

Afbeelding: Flickr account hamron

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019