Excite

Ontdek Thorn: zoek overnachtingen

Een leuk dorp is Thorn. Zoek daarom overnachtingen in dit sfeervolle dorpje. Extra speciaal is dat Koninginnedag 2011 gedeeltelijk in Thorn zal zijn. De Koninklijke familie komt dan naar Thorn en Weert om Koninginnedag te vieren. Wil jij bij deze kans aanwezig zijn? Dat is goed mogelijk! Thorn heeft namelijk wel enkele hotels.

Echt heel veel hotels zijn er niet in Thorn, maar eventueel kun je ook kiezen voor plaatsen in de buurt van dit Limburgse dorp. Kies bijvoorbeeld voor Weert, Roggel of Roermond. Zorg er ook voor dat als je op Koninginnedag naar Thorn wilt, dat je ruim op tijd een kamer reserveert. Koninginnedag zal voor veel toeristen zorgen, dus kamers zijn snel volgeboekt. Houd er ook rekening mee dat de hotels rond Koninginnedag daarom ook veel duurder zullen zijn.

Als je niet op Koninginnedag, maar een andere keer naar Thorn wilt gaan, kun je echt lekker ontspannen. De Limburgse omgeving is erg sfeervol en je hebt allerlei fiets- en wandelmogelijkheden. Ideaal dus om naar overnachtingen te zoeken. De kans dat de kamers in de hotels vol zijn is dan een stuk minder groot, maar je moet toch ook rekening houden met speciale evenementen. Zo vindt ieder jaar het meerdaagse festival Bospop in Weert plaats. Veel mensen zullen overnachten op de camping, maar er zijn ook altijd mensen die voor een hotel kiezen.

Het is natuurlijk zonde als je niet in Thorn kunt overnachten omdat er evenementen zijn. Sowieso is het wel verstandig om altijd een kamer te  reserveren. Dit voorkomt eventuele teleurstellingen en soms kan het ook goedkoper zijn in de prijs.

 (photo © Jen SFO-BCN)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020