Excite

Een ticket naar romantisch Kopenhagen!

Een betaalbaar ticket naar Kopenhagen vind je door zelf op het internet te zoeken. Reiswinkels brengen extra kosten in rekening, maar dit geld kan je besparen door eigenhandig een ticket te boeken. Dit lijkt veel werk, maar is slechts een kwestie van vergelijken en de juiste keuze maken. Voor scherpe aanbiedingen surf je naar Cheaptickets.nl en Worldticketcenter.nl. Je hoeft alleen de datum van vertrek in te vullen en de website doet al het werk. Binnen luttele seconden heb je een handig overzicht van de beschikbare vluchten, prijzen en de diverse maatschappijen. Klik altijd even op 'betalen' om de exacte prijs te zien.

De luchthaven van Kopenhagen, gelegen op acht kilometer van de stad, wordt ook door prijsvechters aangedaan. Vliegtuigmaatschappijen zoals Ryanair en Easyjet vliegen geregeld op de Deense hoofdstad en bieden tickets aan tegen zeer scherpe prijzen. Luxe en veel ruimte moet je dan niet verwachten, maar je vliegt wel goedkoop naar Kopenhagen. Een goede zoektocht loont zeer de moeite en kan je al snel enkele tientallen euro's besparen. En als je landt op de luchthaven van Kopenhagen, dan kan je met de trein en met de metro naar het stadscentrum doorreizen.

Je kunt evenzeer geld besparen door je bagage te minimaliseren. Ga je alleen voor een weekend of heb je niet zoveel nodig: overweeg dan om alleen handbagage mee te nemen. Dit kan de prijs van je ticket naar Kopenhagen aanzienlijk drukken. Een tweede tip is om niet alleen naar de luchthaven van Amsterdam te kijken. Vanaf veel plekken in Nederland is het aantrekkelijk om een andere luchthaven als vertrekpunt te kiezen. Dit scheelt niet alleen reistijd, maar kan je ticket ook goedkoper maken. Eventuele mogelijkheden zijn de vliegvelden van Brussel en Eindhoven.

Een hotelovernachting in Kopenhagen kan je boeken op websites zoals Expedia.nl en Booking.com. Vaak kan je de overnachting met het ticket combineren. Ook dit kan weer geld schelen. Als je in Kopenhagen een auto wilt huren, bijvoorbeeld om de prachtige omgeving te verkennen, zoek dan eveneens op het internet. Websites zoals Autoeurope.nl en Hertz.nl bieden je de mogelijkheid om al vanuit Nederland te reserveren.

Het openbaar vervoer in Kopenhagen is uitstekend verzorgd. De hoofdstad van Denemarken beschikt over busverbindingen en een metrostelsel. Zo kan je snel heen en weer reizen tussen de verschillende bezienswaardigheden, zoals de oude haven Nyhavn, het beroemde pretpark Tivoli en het romantische stadscentrum met zijn gezellige winkels en restaurants. In Nyhavn vind je ook het standbeeld van de Kleine Zeemeermin, bekend uit het sprookje van de schrijver Hans Christian Andersen. En wil je even rusten? Neem een ijskoude Carlsberg!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021