Excite

Tip: boek vliegtickets naar Moskou

Zin in een bijzondere vakantie die je niet snel zult vergeten? Boek dan vliegtickets naar Moskou. Als hoofdstad van Rusland heeft Moskou voor iedereen wel wat te bieden: veel cultuur, veel geschiedenis en ook heel veel gezelligheid.

Als je nadenkt over een leuke, lekkere vakantie in een ander land, dan zul je ongetwijfeld niet als eerste aan Rusland denken. Toch heeft Rusland bezoekers heel veel te bieden. Het land is mooi, kent een rijke geschiedenis en de mensen zijn er ontzettend vriendelijk. Het beeld dat wij van Rusland hebben, is voornamelijk bepaald door een periode die allang achter de rug is. Rusland – en zeker Moskou – moet je zeker eens bezocht hebben.

Vliegtickets naar Moskou zijn via internet te boeken. Dan kun je direct de prijzen vergelijken, om te voorkomen dat je teveel betaalt voor je tickets. Bereid je vooraf in ieder geval voor op een enorme stad. Lees je in, zorg ervoor dat je weet wat je wilt bezoeken en schrik niet van hoeveel mensen hier wonen. De bevolking in Moskou is in de afgelopen decennia meerdere malen (bijna) verdubbeld en inmiddels wonen meer dan 10,5 miljoen mensen in deze Russische hoofdstad.

Dit geeft ook wel wat aan over de afmetingen van de stad. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je te weinig tijd hebt om alles te zien, want het openbaar vervoer is in Moskou uitzonderlijk goed geregeld. Bushaltes zijn overal te vinden en kaartjes zijn erg goedkoop. Bovendien komen ze soms zelfs elke minuut langs een halte!

Afbeelding: Flickr account josef.stuefer

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021