Excite

Tips voor een romantisch weekend

Romantiek is persoonsgebonden. Wat de een heel romantisch vindt, doet de ander niet zoveel. Maar er zijn een aantal zaken die iedereen romantisch vindt. Zoals samen een weekendje weg gaan. Maar hoe plan je nu het perfecte romantische weekend weg? Hier zijn de nodige tips!

Ga alleen naar plekken toe waar je met een ex bent geweest, als zij dat niet weet. Het moet aanvoelen als een uniek moment voor de liefde van je leven, niet als een tweedehands weekendje weg. Zij hoeft niet te weten wat Isabella vond van dat monument, waar je lekker gegeten hebt met Daphne of welke gymnastiekoefeningen Sandra allemaal uitvoerde in dezelfde hotelkamer. Samen iets voor het eerst ervaren is altijd een stuk romantischer.

Maak kosten, maar besteed je geld verstandig. Romantiek gaat je geld kosten, ga daar maar van uit. Maar het is wel nodig om het uniek te maken. Vrouwen houden van een man die net even wat extra's regelt. Een weekend Parijs is perfect, maar perfecter als je de stad met paard en wagen inrijdt, dicht tegen elkaar aan en onder het genot van een fles champagne. Regelen, vriend!

Praat over de liefde, beoefen de liefde. Het is een romantisch weekendje weg. Dan moet je niet praten over de schurft van je kat, irritaties op het werk of het al dan niet aanschaffen van een nieuwe auto. Nee, praat over de liefde, over de ander en over het leven. Weet je even niets te zeggen? Ga dan over op zoenen!

Boeken neem je niet mee, op eentje na. De Kama Sutra. Wees voorbereid en geef haar de nacht van haar leven! Of ochtend. Of middag. Doen!

Afbeelding: Flickr, ~~ yoga - photowork ~~

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020