Excite

Toer met Memorabilia Michael Jackson van start in Londen

Echte fans van Michael Jackson zullen hun trip ongetwijfeld al gepland hebben, maar voor degenen die dat nog niet gedaan hadden: doen! Binnenkort gaat namelijk de memorabilia toer van Michael Jackson van start! De persoonlijke bezittingen van de popster zullen in de Londense O2 Bubble vertoond worden.

Natuurlijk komt deze tentoonstelling niet zomaar uit de lucht vallen. Ondanks de dood van de popster werkt de marketingmachine rond Michael Jackson nog op volle toeren. Nu zijn concertreeks niet door kan gaan krijgen de fans een alternatief: de film ‘This Is It’. Kort nadat de film in première gaat, zal ook deze tentoonstelling zijn deuren voor het publiek openen.

Op de tentoonstelling in Londen zullen verschillende persoonlijke eigendommen van de King of Pop te bewonderen zijn, waaronder ook een aantal van zijn grootste ‘schatten’. Zo kreeg Michael in 1984 bijvoorbeeld een brief van voormalig president Ronald Reagan, om hem beterschap te wensen na het incident waarbij zijn haar in de brand was gevlogen. Daarnaast kunnen fans zich ook vergapen aan een olieverfschilderij dat Michael Jackson toont als een koning en natuurlijk zijn handschoenen, die volledig bezet zijn met prachtige edelstenen. Ook de schoenen die hij droeg als hij zijn hit Smooth Criminal ten gehore bracht.

Het zal voor de fans wel even wennen zijn; in de buurt van de plek waar ze Jackson anders in levende lijve gezien zouden hebben, kijken ze nu naar spulletjes uit zijn privé-verzameling en moeten ze het doen met een film die de laatste weken van zijn leven laat zien. En toch, het is ongetwijfeld beter dan helemaal niets.

Afbeelding: Flickr account wili_hybrid

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020