Excite

Top vijf beste stranden van Trinidad

Ga je op strandvakantie naar de Antillen? In dit artikel lees je de top drie beste stranden van Trinidad. Trinidad is een eiland onderdeel van het land Trinidad en Tobago. Het land ligt op een steenworp afstand van Suriname, net boven de noordkust van Venezuela. Het grootste eiland, Trinidad, heeft een aantal van de mooiste stranden van de wereld.

Salibea Bay

Trinidad heeft rondom het hele eiland fantastische stranden, dus je zult niet snel misgrijpen. Een perfect plaatje vindt je aan de noordoost kust van Trinidad. Salibea Bay, is een goed voorbeeld van de meeste stranden van het eiland. Het water heeft de typisch turquoise kleur, het strand is zacht en wit en overal staan palmbomen waar je onder kunt liggen als de zon te heet wordt. Enkele tientallen meters uit de kust is wat koraal, waar je leuk kunt snorkelen.

Maracas Beach

Maracas Beach aan de noordkant van Trinidad ligt op maar een uur rijden van de hoofdstad Port of Spain. Het is daarom geen plek waar je heen moet als je rust zoekt. In het toeristenseizoen kun je wel lekker lokale gerechten eten in de eetkraampjes langs het strand.

Columbus Bay

Op het zuidwestelijke puntje van Trinidad ligt Columbus Bay. Hier is het veel minder toeristisch dan bij de eerste twee stranden. Columbus Bay is vernoemd naar de gelijknamige ontdekkingsreiziger die hier aanmeerde tijdens zijn reis naar Amerika. Het strand is zo’n 5 kilometer lang en waarschijnlijk één van de meest historische plekken om te zwemmen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021