Excite

Tophotels in Antwerpen

De terrassen lonken zeker in Antwerpen. Het is dan ook heel verleidelijk om hier volle dagen door te brengen met de nodige pinten Belgisch bier. Toch heeft Antwerpen te veel te bieden om alleen de terrassen te bezoeken. Wat dacht je van de vele winkels, de goede restaurants, de musea en de gezellige markten?

Geen wonder dus dat Antwerpen zo populair is onder toeristen. Gelukkig betekent dat ook dat er voldoende hotels, hostels en jeugdherbergen zijn waar je goed en vaak ook goedkoop kunt slapen. Rondom het centraal station vind je al een keur aan hotels, net als aan de rand van de stad. Die in het centrum genieten wel de voorkeur.

Duur hoeft je hotel niet te zijn. Sowieso kun je terecht in de vele pensions die je kunt bezoeken, maar er is voor de echte budgetreiziger ook een goede jeugdherberg in Antwerpen. In het relatief kleine ‘De Heksenketel’wachten je een hartelijk welkom en schone slaapzalen. Nog goedkoper? Kom dan kamperen op camping De Molen. Als extraatje heb je hier een prachtig uitzicht over de stad. In de zomer is het ideaal dat het Sint-Anna strand op loopafstand is te vinden.

Ga je voor de middenklassehotels of de extra luxe accommodatie, dan kun je het beste in het centrum op zoek gaan. In de Diamantenbuurt vind je bijvoorbeeld diverse betaalbare opties. Het loont om op zoek te gaan naar de aanbiedingen, want voor Antwerpen zijn die er genoeg.

Afbeelding: Flickr, Batikart

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020