Excite

Tophotels in Arnhem

Arnhem is behalve een gezellige stad ook een modestad. Zo vind je modeacedemie ArteZ hier in het centrum. Verder kun je heerlijk terrasjes af aan de Korenmarkt, het bruisende hart van Arnhem. De Gelderse hoofdstad heeft daarbij nog talloze wandel- en fietsmogelijkheden voor jong en oud. Winkelen behoort ook tot de mogelijkheden. Even wat anders? Bezoek Burgers’ Zoo of het Nederlandse Openluchtmuseum. Reden genoeg om deze veelzijdige stad te verkennen!

Slapen doe je in Arnhem in één van de vele hotels of de bed & breakfasts. Je kunt kiezen voor een verblijf in het centrum van de stad of net aan de rand. In het laatste geval kun je gemakkelijker uitstapjes maken naar de Veluwe of park Sonsbeek. In het centrum ervaar je de bijzondere sfeer die de stad heeft.

Of je nu veel of wat minder hebt te besteden, de keuze is ruim in Arnhem. Kom je met het hele gezin? Dan kun je betaalbaar en gezellig overnachtingen in De Tamboer. Dit is een familiepension met twee sterren vanwaar je Arnhem uitgebreid kunt ontdekken. Hip slaap je in driesterrenhotel Blanc. De designkamers maken het extra bijzonder, en de centrale ligging is natuurlijk zeer praktisch.

Arnhem heeft ook zeer luxe hotels. Zo kun je in alle comfort overnachten in het NH Rijnhotel aan de rivier de Rijn. Op deze mooie locatie is het extra genieten. Ook bijzonder is een overnachting in viersterrenhotel Groot Warnsborn. Dit hotel ligt aan de rand van de Veluwe. Bezoek zowel de Veluwe als Arnhem vanaf deze indrukwekkende plek.

Afbeelding: Flickr, Remko van Dokkum

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020