Excite

Tophotels in Athene

Tijdens je bezoek aan Athene wil je natuurlijk alle bekende bezienswaardigheden zien. Stippel daarom vooraf een route voor jezelf uit waarbij je elke dag langs een aantal historische monumenten komt. Plan ook ontspannen momenten in op een terrasje of in een goed restaurant. Er zijn er genoeg te vinden in deze bijzondere, sfeervolle stad.

In de afgelopen jaren is het metronetwerk van Athene flink verbeterd. Het doet niet onder voor de netwerken van steden als Londen, New York of Parijs. Dat betekent dat je tijdens je bezoek gebruik kunt maken van de verbindingen om sneller bij verschillende monumenten te komen. Zorg wel dat je ook boven de grond veel ziet, want eigenlijk is alles in Athene wel de moeite waard.

Als je, zoals aangeraden, je route hebt uitgestippeld, is het stukken makkelijker om te bepalen vanaf welke locatie je de routes het best kunt volgen. Dit kan je helpen bij het zoeken naar je hotel. Bepaal het startpunt en zoek op die locatie naar leuke aanbiedingen. Qua hotels heeft Athene veel te bieden. Het aanbod is behalve groot ook zeer divers. Zo is er voor iedereen wel wat geschikts te vinden.

Vanzelfsprekend zijn de hotelketens in Athene vertegenwoordigd. Daarbij kun je naar de diverse jeugdherbergen. Nadat in 2004 de Olympische Spelen in Griekenland zijn gehouden, is het aanbod alleen maar uitgebreider geworden. Tip: boek buiten het hoogseizoen (van Pasen tot oktober). Zo bespaar je het meest. Kan dit niet, kijk dan goed naar aanbiedingen. Zo betaal je de beste prijs voor je accommodatie in Athene.

Afbeelding: Flickr, christine zenino

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020