Excite

Tophotels in Atlanta

Omdat het beroemde colamerk uit Atlanta komt, kun je in Atlanta een heus Coca Cola-museum bezoeken. Winkelen doe je uitgebreid in de Underground, een ondergronds winkelcentrum vlak bij het museum. Deze bestemmingen zijn gemakkelijk te vinden: vanaf de luchthaven stopt de metro vlak bij winkelcentrum de Underground.

Natuurlijk wil je tijdens je bezoek aan Atlanta ook goed slapen. Gelukkig heeft de stad, net als andere grote steden in Amerika, een ruime keuze in hotels. Of je nu gaat voor superchic of juist heel eenvoudig, in Atlanta vind je alles van pensions tot vijfsterrenhotels.

Enkele vijfsterrenhotels zijn bijvoorbeeld het Ritz-Carlton en het Four Seasons. De hoogst beoordeelde vijfsterrenhotels zijn Mansion on a Peachtree (Rosewood Hotel) en St. Regis Atlanta. Geniet van de ultieme luxe in deze tophotels en neem een duik in de zwembaden die ze hebben. Vanaf hier Atlanta ontdekken is heerlijk ontspannen.

Natuurlijk wil je ook om je portemonnee denken. Er zijn daarom ook diverse hotels in de middenklasse te vinden. Vanaf zo’n vijftig euro per nacht kun je er terecht. De hotels zijn beschikbaar vanaf zo’n twintig euro per overnachting, zoals het Atlanta International Hostel. Slapen in de buurt van Six Flags? In Rodeway Inn – Six Flags, Atlanta, kan dat voor weinig geld.

Atlanta heeft zo’n groot aanbod dat het even zoeken is naar het hotel met de beste voorzieningen en prijs. Neem hier de tijd voor en haal straks alles uit je bezoek aan Atlanta.

Afbeelding: Flickr, jbudlo2

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020