Excite

Tophotels in Kopenhagen

Heb je een flinke zak geld klaarliggen, dan kun je heerlijk slapen in de vijfsterrenhotels die Kopenhagen rijk is. Zo is er Hotel D’Angleterre. Vanaf een paar honderd euro per nacht slaap je in een van de oudste hotels ter wereld. Wat goed genoeg is voor koninklijke en andere beroemde gasten, is vast ook goed genoeg voor jou... Wil je iets goedkoper overnachten? First Hotel Skt Petri is ook een vijfsterrenhotel, maar dan een stuk goedkoper. Kamers heb je hier vanaf iets meer dan honderd euro per nacht.

Het Hilton Copenhagen Airport is ook een aanrader. Dit hotel staat op nummer één als het gaat om zakelijke hotels, en is de nummer twee onder zowel toeristen als zakenreizigers. Vanaf honderdvijftig euro heb je er een kamer. De nummer één is overigens het Nimb hotel in Kopenhagen. Dit tophotel heeft kamers vanaf driehonderd euro per nacht.

Vind je een hotel pas een tophotel als je er minder voor betaalt, dan kun je kiezen voor de middenklassehotels. Qua prijs is het Copenhagen Mariott Hotel het meest aantrekkelijke vijfsterrenhotel van Kopenhagen. Kamers zijn hier beschikbaar vanaf minder dan honderd euro. Je slaapt dan luxe en midden in het centrum.

De beste prijs-/kwaliteitsverhouding krijg je onder andere in de betaalbare hotels CPH Downtown en in CABINN metro en CABINN Express. Voor zo’n vijftig euro per nacht slaap je in één van deze hotels. Wil je toch luxe maar zonder de hoge kosten? Ga dan op tijd op zoek naar aanbiedingen en vergelijk altijd zo veel mogelijk prijzen voor je je hotel in Kopenhagen boekt.

Afbeelding: Flickr, Eustaquio Santimano

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020