Excite

Tophotels in Nijmegen

Nijmegen is behalve een historische stad ook een stad waar je uitstekend kunt winkelen. Vind hier kleine, gezellige winkels maar ook de bekende winkelketens. De oudste winkelstraat van Nederland, de Lange Hezelstraat, vind je ook in Nijmegen. Hier vind je meer dan honderd winkels en kun je genieten van de middeleeuwse uitstraling van de panden. De straat komt uit op de Grote Markt.

Om Nijmegen echt goed te leren kennen kun je deelnemen aan een stadswandeling. Hierbij leer je alles over de gemeente en de stad zelf en zijn rijke historie. Wandelen is sowieso iets wat in Nijmegen erg toepasselijk is; de stad staat bekend om de Nijmeegse Vierdaagse die jaarlijks met veel succes wordt gehouden.

Nijmegen heeft vanwege zijn populariteit veel hotels en andere accommodatiemogelijkheden. Je kunt hier gemakkelijk een weekje of een weekend doorbrengen. Als je niet te veel wilt betalen voor je bezoek aan Nijmegen kun je een hotel zoeken dat net buiten het centrum ligt. Een hoog beoordeeld en relatief goedkoop hotel is Hotel De Oude Molen in Groesbeek, op nog geen acht kilometer van het centrum van Nijmegen.

Wil je toch liever in Nijmegen zelf slapen, dan is het goed om te zoeken naar aanbiedingen. In Apollo Er zijn hotels in diverse prijscategorieën beschikbaar. In Bed and Breakfast De Prince Nijmegen slaap je vanaf vijfig euro, een overnachting in Hotel Nijmegen kost je tachtig euro en vanaf zo’n honderd euro kun je terecht in Hotel Manna Nijmegen. Kies zelf je prijs en je hotel en kom genieten van Nijmegen.

Afbeelding: Flickr, aplumb

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021