Excite

Tophotels in Torremolinos

Behalve heerlijk zonnen kun je in Torremolinos uitgebreid winkelen. De moderne winkels doen niet onder voor die in de grote steden. Veel Nederlanders bezoeken ook de wijk La Carihuela, een voormalige visserswijk van Torremolinos. Wandel over de promenade en bewonder de kleine visserswoningen.

Torremolinos is de dichtstbijzijnde plaats voor iedereen die landt op de luchthaven van Malaga. Je bent er dus snel en kunt genieten van alles wat de badplaats te bieden heeft. Qua hotels heb je ook voldoende keuze. Of je nu gaat voor budgethotels of luxe, Torremolinos heeft de ideale accommodatie voor je.

Het best beoordeelde hotel in Torremolinos is Hotel La Luna Blanca. Ook al heeft het maar twee sterren, het krijgt gemiddeld een negen van toeristen. Vanaf zo’n zeventig euro per nacht heb je er een kamer. Iets goedkoper slaap je in het driesterrenhotel op nummer twee: Hotel Don Paquito. Je betaalt meestal rond de vijftig euro voor een overnachting.

De beste twee viersterrenhotels van Torremolinos zijn Hotel Isabel en Riu Nautilus. In de eerste slaap je al voor nog geen vijftig euro per nacht (vanafprijs) en in Riu Nautilus kun je vanaf veertig euro per nacht terecht. Beide hotels hebben een zwembad en roomservice en krijgen aanhoudend goede beoordelingen van hotelgasten.

Je hoeft dus niet veel uit te geven om in Torremolinos heerlijk te overnachten. Zoek ook jouw tophotel in Torremolinos en boek hem voor je volgende strandvakantie.

Afbeelding: Flickr, ainudil

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020