Excite

Topsfeer in hotels Orlando

Een vakantie naar het mooie Florida in Amerika; wie droomt daar nu niet van? En als je daar dan toch heen gaat, kies dan Orlando als bestemming. Hier vind je namelijk niet alleen de mooiste hotels, maar ook Disney World. En of je nu wel of niet al eens in Parijs bent geweest; dit wil je echt niet missen!

Een hotel in de buurt is dan natuurlijk een aanrader. Het World Quest Resort is een goede mogelijkheid; het resort biedt je eigen kookgelegenheid, ligt in de buurt van de Lake Buena Vista Factory Stores én het Downtown Disney-gebied. Bovendien is ook Lake Bryan dicht in de buurt. De kamers zijn voorzien van televisie en een eigen badkamer. Daar kun je onder meer kamerjassen en een lekker bubbelbad vinden.

In dezelfde omgeving is ook Floridays Resort Lake Buena Vista te vinden. Dit is een timeshare resort, waarbij de kamers wederom voorzien zijn van eigen kookgelegenheid. Bovendien heeft het een mooi buitenzwembad en een fijn fitnesscentrum. Voor de liefhebbers is hier ook nog eens een lekker restaurant én een gameruimte te vinden. De kamers zijn voorzien van grote plasma tv’s en een uitgebreide badkamer.

Als je naar Orlando gaat en ook een bezoekje aan Disney World meepakt, boek dan je kaartjes en overnachtingen op tijd. Het maakt niet uit welke periode het is; hier is het bijna altijd druk. Vooruitkijken is dus echt nodig!

Afbeelding: Flickr account d4rr3ll

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021